Loopbaanbegeleiding

 

Op zoek naar een andere baan? Of wil je je ontwikkelen in je huidige werk? Ik ga graag met je in gesprek. Voor mij betekent loopbaancoaching zelfkennis opdoen. Wie ben ik, wat maakt me blij, wat drijft me? Ik behoed je voor de valkuil van direct naar beschikbare vacatures te kijken, of je te laten verleiden door mooie merken. Een baan is een uitvloeisel van een zoektocht naar jezelf.

Een manier om meer zelfkennis op te doen is door na te denken over jouw hersenvoorkeur. Dit inzicht helpt je bijvoorbeeld om je te focussen op je sterktes in je huidige functie, je relatie met je collega’s en een mogelijke nieuwe stap naar een andere baan waarin je die sterktes gebruikt.

Kenmerkend voor mijn manier van coachen is – de naam Mibio zegt het al – het Biografisch werk. Werken met levensloopbaan en panorama’s. Ongelooflijk krachtig en waardevol.

Ik werk graag met het gedachtegoed van Mental Preferences. Het hersenvoorkeuren concept gaat ervan uit dat mensen verschillend denken en leren. Met hersenvoorkeuren brengen we die verschillen van denken in kaart. Hoe mensen denken heeft gevolgen voor de manier waarop je informatie verwerkt en communiceert.

Maar mijn ’toolbox’ is groter. Ik zet bijvoorbeeld graag spellen in, zoals:

  • Het Kwaliteitenspel
  • De Beroepen Schatkist
  • De Doen & Laten Box

Uiteraard kunnen het Kernkwadrant, een Enneagram analyse en de Droomberoep oefening ook aan de orde komen. Het is maar net waar in het gesprek behoefte aan is. Altijd maatwerk dus. Ik ben NOLOC gecertificeerd Register Loopbaan professional.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Noloc certificeerd